Rentouttava Classic -painopeitto

CURA of Swedenin Pearl Classic -painopeitto tuo arkeen lepoa ja energiaa. Painopeiton tuoma paine herättelee ihon reseptoreita, minkä seurauksena keho tuottaa ja vapauttaa enemmän mielihyvähormoneja. Lopputuloksena saadaan rentoutunut olo ja parempi uni suurimmalle osalle käyttäjistä.

Ruotsalaisen CURA® of Swedenin Pearl Classic -peitto koostuu 7 kerroksesta. Jokaisella kerroksella on oma tehtävänsä parhaan mahdollisen mukavuuden saavuttamisessa.

Peiton päällikangas on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta, mikä lisää peiton hengittävyyttä. Peiton sisällä on lasihelmiä, jotka on on vuorattu polyesterivanulla ja kankaalla mukavuuden ja kestävyyden maksimoimiseksi.

Peitto on saatavilla viidessä painoluokassa joko 5 kg, 7 kg, 9 kg, 11 kg tai 13 kg painavana. CURA® of Sweden suosittelee, että peiton paino on noin 10-15 % kehon omasta painosta. Jos painat esimerkiksi 70 kg, voit valita painopeiton, joka painaa 7-9 kg. Tämä on toki vain suositus, ja itselle sopivan painoisen painopeiton valinta on yksilöllistä. Jos kärsit merkittävistä unihäiriöistä ja/tai tunnet usein stressiä tai ahdistusta mennessäsi nukkumaan, voi olla hyvä valita peite, joka on painavampi (12–15 %).

Huom! Painopeittoa ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille. On tärkeää, että lapsi voi poistaa peiton itse. Lapsille on erikseen erityiset painosuositukset. Jos sinulla on todettu vakava alentunut keuhkokapasiteetti ja/tai lihasvoima, sinun tulee neuvotella peiton käytöstä lääkärisi kanssa.

Koko:
150 x 210 cm.

Painovaihtoehdot:
5 kg, 7 kg, 9 kg, 11 kg, 13 kg.

Materiaalit:
Päällinen 100 % puuvillaa.
Täyte: lasihelmet 95 %, polyesterivanu 5 %.

Sertifikaatit:
CE-merkintä sekä Sedex-, Öko-Tex 100-, SGS- ja BSCI-sertifikaatit.

Hienopesu 60°C, ei rumpukuivausta.
Tuuletus ja ravistelu, ei saa tampata tai imuroida.

Paino513 kg (kilogramma)
Paino

, , , , ,

CURA® of Sweden Pearl Classic -painopeitto

Painopeittoja käytetään erilaisten unihäiriöiden ehkäisemisessä ja hoitamisessa. CURA of Swedenin Classic -painopeitto on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ratkaisu rauhoittamaan unta ja tuomaan arkeen energiaa. Painopeitot ovat ostettavissa suoraan varastosta sekä myymälöiden hyllystä.

Painopeitto on varastotuote, ja valitsemalla alta sopivan painoluokan saat esiin ajantasaisen tiedon kyseisen koon varastosaatavuudesta sekä myymälämalleista.

Lue lisää

149,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “CURA® of Sweden Pearl Classic -painopeitto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *