Vielä on kesää jäljellä - viimeiset kesäkalusteiden mallikappaleet ja varastoerät nyt superedullisesti!

Syksy saapuu vääjämättä, mutta vielä saadaan nauttia auringosta ja sen mukanaan tuomasta lämmöstä. Laita terassisi, parvekkeesi tai vaikkapa kesähuoneesi nyt uuteen uskoon kesän suosikkituotteidemme avulla! Alta voit selata myymäläkohtaisia myynnissä olevia mallikappaleita sekä viimeisiä varastoeriämme, jotka voit noutaa vaikka saman päivän aikana tai tilata nopealla kuljetuksella kotiisi!

Kruunukaluste on tunnettu ensisijaisesti korkealaatuisten huonekalujen jälleenmyyjänä, eivätkä kampanjatuotteemme poikkea totutusta. Tarjoamme tasokkaat kesäkalusteet kaikkiin tarpeisiin niin mökille, kotiterassille kuin parvekkeillekin. Valmistajiimme kuuluvat muun muassa Artwood, Brafab, ByNiemi, Cane-line, Connubia, Finvalo, KruunuDesign, SACKit, Tenstar sekä moni muu - katso koko kesäkalustevalikoimamme täältä.

Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta, ei hätää. Myymälöissämme on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita eri brändeiltä ja valikoimista. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top