Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Piano-valaisin on osa Valaisin Grönlundin omaa Design by Grönlund -sarjaa. Tyylikäs LED-valaisin on muotoiltu muistuttamaan mikrofonitelinettä, ja se sopii erinomaisesti linjakkaan sisustuksen ystävälle.

Valaisin on saatavilla sekä lattiavalaisimena että pöytävalaisimena. Värivaihtoehtoja on kaksi: valkoinen/messinki tai musta/kupari.

Piano-valaisin sopii niin työpöydän vierelle kuin valaisuun siellä, missä kaipaat kotiisi lisävaloa. Valaisin on rakenteeltaan kevyt ja sitä on erinomaisen helppo siirrellä haluttuun paikkaan. Lisäksi valaisimen kallistus on säädettävä, joten voit ohjata valon juuri sinne mihin haluat. Yhdistä pöytä- ja lattiavalaisin yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi.

Pöytävalaisimen korkeus on 60 cm ja lattiavalaisimen korkeus on 155 cm.

Polttimo sisältyy tuotteen hintaan.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koot:
Pöytävalaisin: korkeus 60 cm.
Lattiavalaisin: korkeus 155 cm.

Värit:
Valkoinen/messinki.
Musta/kupari.

Tekniset tiedot:
Molemmissa valaisimissa 1 x 7 W LED, 735 Lm, 3000 K.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Valaisin Grönlund Piano-valaisin

Valaisin Grönlunin hauska Piano-lattia- ja pöytävalaisin hurmaavat yksinkertaisuudellaan.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

149,60 175,20 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Piano-valaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.