Syysale jopa-25 %Syysale jopa-25 %

Kampanjat

Syysale jopa-25 %Syysale jopa-25 %

SYYSALE alkoi! Brändialennuksia ja yksittäiskappaleita -10-25 %.
Koskee uusia tilauksia ja normaalihintaisia tuotteita. Ei koske varastoerähintaisia tuotteita. Ale voimassa 4.10.2021 saakka.

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 27 tuotetta

Kruunukaluste on tunnettu ensisijaisesti korkealaatuisten huonekalujen jälleenmyyjänä, eivätkä kampanjatuotteemme poikkea totutusta. Tarjoamme tasokkaat sohvat, pöydät, tuolit, sängyt, patjat ja peitot, matot, peilit, valaisimet sekä säilytyskalusteet kuten vitriinit, kaapit, lipastot, senkit, tv-tasot, hyllyt ja naulakot kaikkiin koteihin, toimistoihin ja yrityksien tarpeisiin.

Kokoamme kampanjasivulle kaikki ajantasaiset tarjoukset huippubrändeiltä. Valmistajiimme kuuluvat muun muassa Artwood, BD Möbel, Bodahl Møbler, Brafab, Bröderna Anderssons, ByNiemi, Cane-line, Canett, Conform, Connubia, CURA of Sweden, Eero Saarinen Collection, Furninova, Hans K, Hiipakka, Honkanen, Innovation Living, Kamjo, KruunuDesign, Lalee, Leo-Matti Ojala, LOVI, Lundbergs Möbler, Natuzzi, Natuzzi Editions, Pedro, Pohjanmaan kaluste, Richmond, Rowico, SACKit, Secto Design, Seppänen Oy, Skovby, Stressless, Svane, Topline, Toplux, Torkelson, Trio, Uness, Valaisin Grönlund ja VM Carpet.

Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli toimituksellasi on kiire, kannattaa tutustua heti varastosta -sivun tuotteisiin. Kaikki sivulta löytyvät tuotteet saa muutamassa arkipäivässä kotiin Tampereen keskusvarastoltamme.

Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta, ei hätää. Myymälöissämme on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita eri brändeiltä ja valikoimista. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Takaisin ylös